Vier weken nadat zanger John de Bever en zijn man Kees hun appartement in Den Bosch te koop zette voor 575.000 euro, is het volgens het weekblad Weekend al verkocht.

Hoewel de uiteindelijke verkoopprijs nog niet bekend is, kan het niet anders dan dat de volkszanger en zijn man en manager een gouden zaak doen aan de verkoop. John kocht het appartement drie jaar geleden voor 465.000 euro. Als het gelukt is om de vraagprijs te krijgen doet hij dus maar eventjes 110.000 euro winst.

John en Kees vertrekken uit hun appartement omdat werken van thuis uit om meer ruimte vraagt dan de 124 m2 oppervlakte waarover ze nu beschikken. Maar dat doen ze met pijn in het hart, zo lezen we. “Het is hier rustig en geborgen wonen”, zegt John. “Daarnaast genieten we enorm van de omgeving. Wandelen, fietsen of een drankje doen op het terras van de golfbaan, alles geeft een vakantiegevoel en straalt rust uit”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten