Glennis Grace kreeg naar aanleiding van haar gewelddadig voorval vorig jaar in een Jumbo-supermarkt 200 uur werkstraf. Als gevolg zijn er tal van organisatoren beginnen twijfelen om de zangeres te programmeren, waardoor Glennis tal van optredens gemist heeft.

Toch houdt het daar nog niet op, zo valt in Party te lezen. Een aantal goede vrienden van Glennis hebben haar als een baksteen laten vallen. “Zakelijk snap ik dat”, gaat de zangeres van start. “Maar waarom in het persoonlijke leven? Het waren mensen met wie ik jarenlang, zo goed bevriend was. Ik had liever dat je naar mijn huis was gekomen en me de huid had volgescholden.”

Glennis geeft aan dat ze mensen is kwijtgeraakt die echt heel dicht bij haar stonden, zelfs mensen uit haar directe omgeving die haar anders zijn beginnen behandelen.

“Dat vind ik denk ik het allerergste van alles, dat je mensen om je heen verliest”, besluit de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten