Jeroen van der Boom heeft ondertussen al een jaartje mogen ervaren hoe het is om 50 te zijn. Party vroeg zich af of de zanger/presentator belangrijke beslissingen heeft gemaakt tijdens dit jaar.

“Ik heb in mijn vijftigste levensjaar veel beslissingen genomen”, gaat Jeroen van start. “We zijn gestopt met het contract bij SBS, omdat ik gewoon wat meer dingen wilde doen.”

Volgens de presentator is een ouderwets contract toch niet meer van deze tijd, omwille van al de streamingsdiensten en talkshows die tegenwoordig uit de grond schieten.

“Ik had nog een contract waarbij ik toestemming moest vragen of ik bijvoorbeeld bij “Jinek” mocht aanschuiven of aan een tv-programma mocht meedoen”, vertelt Jeroen. “Als je vijftig jaar bent en je moet nog braaf komen vragen of je iets mag… Dat begon me in de weg te zitten.”

Jeroen geeft aan erg blij te zijn dat hij nu geen verplichte nummertjes meer moet opvoeren en kan doen waar hij werkelijk voor 100% achter staat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten