De Meilandjes verblijven momenteel in het warme Italië, alles beter dan Nederland waar de zomer ons momenteel toch een beetje in de steek laat. De Meilandjes delen op hun sociale media beelden van hun vakantie en daar is niet iedereen even blij mee.

Henk de Leeuw is blijkbaar met het verkeerde been uit bed gestapt. “Uitgerangeerde familie”, reageert hij bij een filmpje. Emma omschrijft de Meilandjes als ‘verwende familie’ en stoort zich aan het feit dat hun filmpjes de ‘minder bedeelden de ogen uit steken’.

Iemand ergert zich dan weer dat Maxime en Leroy alweer met hun ouders op reis zijn. “Waarom niet met je eigen gezin, maar weer met pap en mam, tsss”, lezen we. Het antwoord: een lekker goedkope oppas, toch?

Gelukkig gunnen de meeste mensen de Meilandjes hun familie wél. “Hard gewerkt, dus nu lekker verdiend op vakantie. Geniet ervan met z’n allen”, reageert Heidi. En dat is nou net wat de Meilandjes gaan doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten