André Hazes heeft zich herpakt en dat is maar goed ook. Hij zocht hulp bij de gerenommeerde ontwenningskliniek Montgo Lifestyle in Spanje. Hij kwam er weer bovenop en bruist nu weer van de energie en de zin in het leven.

Maar André zal altijd een beetje moeten opletten voor verschillende valkuilen in het leven. Sommige moet hij echt proberen te vermijden.

“Ik wil de mensen altijd pleasen. Dat komt gedeeltelijk uit mijn jeugd. Van jongs af aan was het zo dat we als we naar school gingen, stil moesten zijn. Want ‘die ouwe lag net in bed’. Als we uit school kwamen, moesten we ook stil zijn want ‘die ouwe was net weer wakker’”, begint André in Story.

André moest altijd vanalles doen om zijn vader tevreden te houden. Maar diezelfde vader heeft hem wel gemaakt tot de zanger die hij nu is.

“Mensen denken heel vaak dat ik heel veel geluk heb met mijn achternaam. En ik besef ook dat die heel veel deuren heeft geopend. Die hadden misschien anders wel veel langer gesloten gebleven. Maar ik weet ook hoe hard ik juist heb moeten knokken. Altijd tegen de vergelijking met mijn vader. Het gevecht tegen het gevoel niet goed genoeg te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten