Jamai Loman kreeg in 2018 een niertransplantatie. Dat was nodig om zijn levenskwaliteit te verbeteren. Dat hij nu kan doen waar hij altijd van gedroomd heeft, is voor hem een godsgeschenk.

“Elke dag voelt voor mij als een tweede kans en beschouw ik als een cadeau. Het klinkt supercliché, maar dat is wel hoe ik erin sta. Ik heb voor komend seizoen een theatertour gepland. Terwijl ik nog helemaal niet weet hoe ik over een paar maanden ben. Maar moet je zoiets dan niet gaan plannen”, stelt Jamai zich de vraag in Party.

Ook de arts van Jamai zegt dat eender welke artiest morgen kan worden doodgereden op een zebrapad en dat die ook gewoon elke dag plannen maken.

“En zo is het natuurlijk ook: voor niemand geldt dat diegene onsterfelijk is. Iedereen die plannen maakt doet dat met het geringe voorbehoud dat de situatie tegen die tijd anders zou kunnen zijn. IK laat me daar niet door tegenhouden. Ik ga vooral doen waar ik zin in heb en waar ik goed in ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten