Thijs Römer is veroordeeld tot een gevangenisstraf van een maand en een taakstraf van 240 uur voor zedenfeiten met minderjarigen.

Een gevangenisbewaker die anoniem wenst te blijven getuigt in Story dat Thijs geen luxevakantie tegemoet gaat. “Er is in de gevangenis een hiërarchie waarin zwervers, verslaafden en zedendelinquenten onderaan staan”, gaat de bewaker van start.

Waarschijnlijk gaat Thijs op een Extra-Zorg-afdeling geplaatst worden, daar zitten mensen met psychische problemen die moeten beschermd worden tegen de gewone gedetineerden.

Dit wil zeggen apart wandelen, sporten en werken. Een periode waar Thijs ongetwijfeld van hoopt dat ze snel voorbij is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten