Het is een emotionele periode voor John de Bever. Twee maanden geleden verloor de populaire zanger zijn vader, nadat hij acht jaar eerder al zijn moeder moest afgeven.

“Mijn moeder was al langere tijd dementerend en mijn vader was haar mantelzorger. Hij deed alles voor haar”, gaat John van start in Story. “De laatste maanden van zijn leven ging hij enorm achteruit. Dat besefte hij als geen ander.”

Ondanks het feit dat John de laatste adem van zijn vader gemist heeft, is de zanger dankbaar dat hij in de laatste maanden alles nog heeft kunnen zeggen tegen hem. “Waarschijnlijk heeft mijn vader dat zo bedoeld. Ik was even wat spulletjes aan het halen en toen ik terugkwam, was hij er niet meer.”

“Maar het is goed zo. Ik heb er vrede mee”, besluit John.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten