Als we de bronnen mogen geloven dan is het officieel dat prinses Amalia officieel in Madrid woont. De geruchten gingen al een tijdje de ronde, maar nu lijkt er ook zekerheid over te bestaan. Er wordt nu zelfs gespeculeerd dat ze daar ook de liefde zou hebben gevonden.

Ze zou samen zijn met de Bulgaarse troonopvolger Boris de Sajonia – Coburgo -Gotha Y Ungaria. De twee kennen elkaar al jaren omdat de ouders van Boris al jaren bevriend zijn met de koning en koningin.

Maxima is trots op haar dochter en op wat ze probeert te bereiken in het leven. Maar ze is ook erg verdrietig, schrijft Story.

Zo moet Maxima haar dochter heel vaak missen omdat ze zo vaak in het buitenland vertoeft. En net daarom maken de gezinsvakanties, zoals tijdens de feestdagen, extra blij. Dan geniet ze dubbel zo hard van het moment waarop al haar dochters nog eens samen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten