Het is lang geleden dat we nog iets van Gerard Cox hebben gehoord. Hij is natuurlijk al wat ouder en niet meer zoals actief als vroeger. Maar toch gaat alles nog prima met de zanger.

“Als ik ergens voor gevraagd word en ik vind het leuk, dan doe ik het. Maar verder zit ik de hele dag te lezen. Ik heb niks op de agenda staan, behalve het verlengen van mijn rijbewijs. Ik moet nog langs de dokter voor de officiële keuring, maar dat is een fluitje van een cent. Het rijden gaat me nog goed af. De gezondheid is perfect”, zegt hij in Weekend.

Helemaal alleen thuis zitten, dat is niks voor Gerard. Hij brengt nog veel tijd door met vrienden en er zijn een heleboel mensen die nog voor hem zorgen.

Gerard heeft wel nog opnames gedaan voor ‘Casa Coco’ en hij moet toegeven dat dat toch behoorlijk pittig was. Het was toch een belangrijke reden om het nu wat rustiger aan te doen.

“Je bent een maand dag in, dag uit, bezig met zo’n film, verder let je eigenlijk nergens op. Je zit in een flow, zoals dat heet. Maar als je klaar bent en je weer thuis bent, denk je: hoe heb ik dat allemaal kunnen doen? Toen ik de film zag, dacht ik: nou, dat was een aardige klus. Dat is allemaal inmiddels alweer bijna twee jaar geleden en ik vind het eigenlijk heerlijk om te niksen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten