Vanaf 13 januari kan er naar Jesus Christ Superstar worden gekeken in het theater. Albert Verlinde is laaiend enthousiast over de productie en het verhaal spreekt hem enorm aan.

“Iedere tijd kijk je er anders naar, dat is heel bijzonder. Wat ik altijd mooi heb gevonden, is de vraag: waarom ben ik Jezus? God heeft mij blijkbaar uitgezocht om iets belangrijks te doen. Ik denk dat veel mensen dat gevoel herkennen, dat je een schakeltje bent in iets wat moet gebeuren”, zegt Albert in Weekend.

Albert is producer en een belangrijke schakel binnen een musical. Het is onder meer zijn taak om mensen te stimuleren of ze bij elkaar te roepen als er iets aan de hand is.

“Met corona moest ik mensen er ook doorheen loodsen. Je moet wel sterk zijn en dat doe ik graag. Maar soms denk ik ook wel: wat heb ik nu weer op mijn nek gehaald.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten