Zangeres Anouk heeft niet altijd veel geluk gehad in de liefde. Ze heeft al twee mislukte huwelijken achter de rug, maar lijkt nu toch erg gelukkig te zijn met Dominique Schemmekes met wie ze nu al een tijdje is getrouwd.

Het is goed dat Anouk haar geloof in de liefde heeft teruggevonden, want ze was het een beetje kwijt na haar mislukte relaties.

“Ik was vooral heel verdrietig en teleurgesteld. Ik wilde het natuurlijk zo graag goed doen. En ik wilde niet dat mijn kinderen met gescheiden ouders leefden”, citeert Party Anouk ik de podcast ’30 minuten rauw’.

En hoewel Anouk het eerst niet meer zag zitten om opnieuw te trouwen, dit keer met Dominique, liet ze zich toch overhalen. Echte liefde overwint tenslotte alles. Een liefde die ook nog eens voor een zesde kind zorgde voor Anouk.

“Langzaam keerde het vertrouwen in de liefde weer terug. Maar dat heeft een behoorlijke tijd geduurd. Ik vertrouwde niemand en zeker gene man. Ik heb hem dat ook gezegd, dat ik wantrouwig was en overal wat achter zou zoeken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten