Fans kennen Ron Brandsteder zonder twijfel als de goedlachse aangever van André van Duin. In Party staat echter te lezen dat de radiostem soms ook wel een donker kantje kan hebben.

In het kampeerprogramma ‘Love For The Campside’ ging Ron namelijk met acht vrijgezellen op reis naar Denemarken en toen kwam er wel een erg knorrig kantje van hem naar boven.

“Samen met medepresentator Patrick Martens deelde ik een camper”, gaat Ron van start. “De opnames waren heel intensief. Ik ben sociaal en vriendelijk maar ik heb ook mijn territorium. Je bent de hele dag zo dicht bij elkaar. Die eerste avond kreeg ik al ruzie!”

“Visite en verse vis blijven maar drie dagen fris”, geeft Ron aan, “En wij waren er twee weken!” Toch blikt de radiomaker terug op een leerzame periode. “Ik heb echt moeten leren inhouden en schikken. Dat ging steeds beter. Iedereen vond uiteindelijk een rol in de groep en bij het afscheid werd er veel gehuild.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten