In haar biografie “Maxime – misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!” vertelt Maxime Meiland dat ze op haar 15de verkracht is geweest. Story is de persoon in kwestie op het spoor gekomen en vroeg naar zijn versie van de feiten.

De man geeft aan dat hij Maxime die vermeende avond voor het eerst ontmoette in Noorderwijk. Hij had een motor en deed een beetje cool, wat de aandacht van Maxime trok.

“Maxime zat naast me op het bankje, we hielden handen vast en begonnen aan elkaar te zitten” gaat de man verder. “Op een gegeven moment zijn we weggelopen en iets verderop in de bosjes verdergegaan. Maxime was duidelijk meer ervaren en nam het initiatief.”

Volgens de man in kwestie werd het tweetal daarna nog ontdekt door hun vrienden. “Toen ze ons vonden en dichtbij kwamen, zat Maxime boven op me. Dat was geen verkrachtingssituatie!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten