De geruchten doen al een tijdje de ronde dat Linda de Mol haar hart terug open zou willen stellen aan Jeroen Rietbergen. Zo bezocht het tweetal onlangs verschillende landen samen en werden ze op Valentijn samen gespot op een terras in Parijs.

Uiteraard ontkende Linda in deze periode dat er nog iets zou spelen tussen het tweetal. Het tv-gezicht wou namelijk in alle rust uitzoeken of Jeroen haar vertrouwen opnieuw waard was.

Iemand bij wie Jeroen definitief lijkt afgedaan te hebben is de John de Mol, de oudere broer van Linda. Deze heeft Jeroen namelijk ontslagen waardoor een verzoening tussen het tweetal vooreerst nog niet in de maak lijkt te zijn, zo kunnen we opmaken uit een interview met Story.

Julian, de zoon van Linda, lijkt op zijn beurt meer open te staan voor Jeroen en stelde zelfs zijn appartement ter beschikking indien Jeroen in het geheim met zijn moeder wou afspreken. Nu ook dochter Noa heeft aangegeven dat iedereen een tweede kans verdient, lijkt de weg geplaveid te zijn voor Jeroen om opnieuw zijn intrede te maken in het leven van Linda.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten