Als je bekend bent, dan is ergens in het openbaar verschijnen zonder opgemerkt te worden soms moeilijk. Op zich is dat natuurlijk niet erg, maar het wordt pas echt vervelend als je ongevraagd gefilmd wordt of als er ongevraagd foto’s van je worden gemaakt.

“Ik bespeur zo’n dingen al vanuit mijn ooghoek. Als ik het merk tijdens het uitgaan, vraag ik: ‘Kan je nu geen foto van me maken?’ Mensen bieden meteen hun excuses aan en verwijderen de foto. Toch vind ik het raar, want wat doet iemand met zo’n foto, gewoon ernaar kijken”, vraagt Eloise zich af in Linda Meiden.

Het is in elk geval één van de redenen waarom Eloise steeds minder uitgaat. Wanneer ze op straat wordt aangesproken, dan begrijpt ze dat en vindt ze het minder erg.

“Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk. Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt. Ik kan niet wachten om in het buitenland te gaan wonen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten