Dat Caroline van Eeden op slechte voet vertrokken is bij de familie Meiland is op zijn minst gezegd een understatement. Bewijs hiervan is haar boek “Nagejaagd”, waar de ex-beste vriendin van Martien al de vuile was van de familie buiten hangt.

“Als ze gewoon eerlijk waren geweest en mij vriendelijk doch dringend hadden verzocht om mijn spullen te pakken, dan had ik nog respect kunnen opbrengen”, gaat Caroline van start in Party. “Maar het ging niet rechtdoorzee, het ging op een slinkse manier.” Caroline verwijst hiermee naar het feit dat ze werd neergezet als een geldwolf.

Doordat Caroline in een eerder stadium alles had achtergelaten om de familie Meiland te vervoegen in hun chateau, was het plotselinge vertrek erg moeilijk voor haar. “Ik had mijn werk opgezegd, mijn huis verkocht, dus ik had helemaal niets meer. Geen euro. Ik kreeg geen uitkering, helemaal niks!” besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten