Het nieuwe seizoen van ‘Beter Laat Dan Nooit’ was weer een groot succes. Gerard Cox heeft het seizoen niet gezien, maar gezien de namen is hij ervan overtuigd dat het plezant moet geweest zijn.

Gerard is zelf in het eerste seizoen meegereisd en het was een mooie ervaring. Maar het was ook verschrikkelijk hard werken.

“De laatste keer hadden we 22 vluchten door Zuid- en Midden-Amerika. Maar ze hebben me keurig gebeld om te laten weten: we gaan het weer doen. En: heb je nog tips? Ik ben ook nog gebeld door Ad Visser. Hij zei: ‘Ik ben ervoor gevraagd, wat moet ik doen?’ Ik zei: Doen, want het is een leuke ervaring”, blikt Cox terug in Weekend.

Er werd dus gevraagd achter tips van Gerard en die heeft hij met plezier gegeven. Zo mocht hij zijn mening geven over de 4 mannen die ze in gedachten hadden voor het nieuwe seizoen.

“Wie ik niet leuk vond? Dat  ga ik niet zeggen, maar ik was zeer te spreken over de vier namen die nu zijn gekozen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten