Gravin Eloise lag onlangs flink onder vuur nadat ze in het tv-programma “Het Perfecte Plaatje”, zichzelf in badpak getoond had. Daarmee was ze de eerste royal die zich in deze kledij heeft durven vertonen.

“Eén van de shoots was op het strand, dus trok ik een badpak aan.”, gaat Eloise van start in Party. “Er waren wat mensen die daarover vielen vanwege mijn achtergrond.”

De gravin zelf was zich echter van geen kwaad bewust tot ze op het internet zag dat er een heuse controverse was ontstaan. “Bizar! Ik was eerder de dochter of kleindochter van, maar sinds een tijdje ben ik gewoon Eloise”, geeft de jonge gravin aan.

Het mag duidelijk zijn: Eloise wil een gewone jonge meid zijn die studeert en een eigen bedrijfje runt, ondanks dat ze Van Oranje heet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten