Hardnekkige geruchten doen de ronde dat Wendy van Dijk en Erland Galjaard opnieuw in een huwelijkscrisis zitten. Sommigen beweren zelfs dat ze definitief uit elkaar zijn en dat Erland een andere woning zou hebben betrokken.

Het appartement dat hij kocht zou enkel op zijn naam staan, wat dus betekent dat ook enkel hij daar zou gaan wonen.

Ook hun geliefde woning op Ibiza, zou verkocht zijn vanwege een vermeende, aanstaande scheiding, zo vernam Weekend.

Wendy zelf geeft aan dat er een hoop ‘buitenwereldgedoe’ is en dat ze inmiddels weet hoe ze daarmee moet omgaan. “De binnenwereld is helemaal goed”, deelt ze tevens mee.

Volgens haar zouden er destijds ook een aantal problemen geweest zijn in haar huwelijk door hormonale problemen. “Er kwam altijd een moment in de maand dat ik ineens iedereen van me wegduwde”, aldus de presentatrice in Weekend. Wanneer er gepolst wordt naar haar relatie antwoord ze kort maar krachtig “All Good”. Of dit ook daadwerkelijk zo is, blijft toch een groot vraagteken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten