Hoewel het laatste seizoen al dateert van 2017, krijgen Gerard Joling en Gordon nog regelmatig dezelfde vraag gesteld: “Komt er een terugkeer van Geer & Goor?”

Momenteel lijkt de kans erg klein te zijn volgens Party aangezien Gerard onlangs nog heeft laten weten dat hij zelfs niet voor drie ton nog met Gordon zou willen samenwerken. Tevens zou het duo elkaar al jaren niet meer gesproken hebben.

Onlangs werd door RTL Boulevard de vraag echter opnieuw gesteld en opvallend genoeg was het antwoord van Gerard niet meteen ontkennend. “Je weet nooit wat er gebeurt. Ik heb heel vaak gezegd: ‘Zeg nooit geen nee.’ Maar op een gegeven moment zijn er ook wel heel veel dingen dat ik denk: werkt dat nog wel in deze tijd?”

Op de vraag of Geer openstaat voor een nieuw seizoen antwoordt hij mysterieus: “Nou ja, open is een groot woord. Het heeft te maken ook met RTL, ik bepaal dat niet. Ik heb net voor een paar jaar weer bijgetekend. Ik heb geen idee wat RTL nog meer wil doen. Er komt nog wat aan, dat weet ik wel. Maar ik kan niet alles zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten