Het befaamde Jumbo-incident van Glennis Grace blijft een terugkerend gespreksonderwerp, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Weekend.

De zangeres heeft zich destijds namelijk erg misdragen in de supermarkt nadat haar tienerzoon eerder al een aanvaring had met het personeel. Bijgevolg werd Glennis tot drie dagen gevangenis veroordeeld en kreeg ze een werkstraf opgelegd.

Uit een recent gesprek dat de zangeres had in de podcast Real Talk blijkt echter dat ze nog niet echt uit haar fouten heeft geleerd. “Ik ben verhaal gaan halen en dat is uit de hand gelopen”, gaat ze van start. “Maar als mij dit weer zou overkomen, zou ik wéér verhaal gaan halen. Het was alleen niet de bedoeling dat het zo zou escaleren.”

Glennis is dan ook van mening dat ze te hard gestraft is geweest. “Ik weet dat ik een fout gemaakt heb, maar ik heb daar wel voor moeten boeten. Ik heb echt periodes gehad dat ik het niet meer zag zitten. Mijn dieptepunt was dat ik mijn moeder belde en zei dat ze nu moest komen omdat het niet goed met me ging.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten