Velen hebben zich toch een aantal jaar afgevraagd wat Leontine Borsato nu precies kon. Ze heeft nooit veel moeten doen met haar talenten, maar nu ze niet langer samen is met Marco Borsato, kriebelt het toch om iets met haar talenten te gaan doen.

Heel wat mensen hebben ook een tijdje beweerd dat de ex van Marco lui zou zijn en dat lijkt ze nu toch wel te willen gaan ontkrachten.

Mensen vergeten weleens dat ze nog als actrice heeft gewerkt en in verschillende series en films heft meegespeeld. Daarmee is duidelijk dat ze meer is dan de ex-vrouw van, schrijft Party.

Dat Leontine toch veel heeft weten te bereiken als actrice is best opvallend. Haar vader heeft haar in haar hele jeugd altijd behoorlijk afgeremd.

“Als ik terugkijk naar mijn jeugd, mijn vader was altijd bang dat ik teleurgesteld zou raken als ik iets zou doen. Ik acteer al sinds mijn vijftiende en als ik enthousiast probeerde te doen over een casting, dan was hij altijd degene die mij probeerde af te remmen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten