Bonnie St. Claire werd als zestienjarige ontdekt door Peter Koelewijn. Ze mocht bij hem in de studio een nummer komen inzingen en dat resulteerde uiteindelijk in een lange samenwerking tussen de twee.

Maar aan die samenwerking komt door een zakelijk geschil een einde. En daar heeft de zangeres altijd veel spijt van gehad.

“We zijn wel altijd bevriend gebleven en hij treedt ook nog altijd op, ook al is hij 83. Ik denk zelf ook nog niet aan stoppen. Mijn stem is nog goed, terwijl ik eigenlijk gehandicapt ben. Maar dat zie je niet aan mij. Er is iets mis met mijn stembanden: die sluiten niet helemaal. Ik heb een beetje een hese stem. Gelukkig heeft dat nooit tegen me gewerkt. Het is zelfs een voordeel geweest”, zegt ze in Max Magazine.

Gedurende haar carrière raakte Bonnie verslaafd aan alcohol en werd ze vooral daarom bekend. Ondertussen heeft ze de alcohol afgezworen en wil ze het er niet meer over hebben.

“Ik vind dat zo’n uitgemolken thema. Maar er lijkt geen ontkomen aan. Mijn imago heeft toen een enorme deuk gekregen. Mijn drankgebruik sloop erin. Waarom weet ik niet, want ik voelde me niet zielig of zo. Nee, ik vond het gewoon lekker.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten