In Libelle vertelt Gerard Joling dat hij nog niet goed weet wat hij dit jaar met kerst gaat doen.

“Misschien ga ik bij mijn broer of zus langs”, gaat de zanger van start. “Dat gaat bij ons heel relaxed. Kom je, dan is het goed. Als je er niet bent, is het ook prima.”

Gerard vindt zichzelf een gemakkelijke gast en verwacht niet dat de gastheer/vrouw zich gaat uitsloven in de keuken. “Als ik zelf bezoek krijgt met kerst maak ik gewoon een lekkere stamppot. Dat is toch heerlijk?”

De zanger geeft aan dat hij het jammer vindt dat kerst zo’n vreetfestijn is geworden. “De kerstgedachte draait niet om overvolle tafels, dure cadeaus en chique kleren, maar om samenzijn. Laten weten dat je aan iemand denkt. Omkijken naar elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten