Onlangs ging het gerucht de ronde dat Marco Geeratz, de man van Chantal Janzen een affaire zou hebben met een andere vrouw. Dit gerucht werd echter al snel de kop ingedrukt nadat het koppel een nieuw stulpje kocht in het chique Museumkwartier in Amsterdam-Zuid.

De geruchten van deze roddel ontstonden vermoedelijk nadat Chantal uit de biecht had gesproken over haar intiem leven. Zo liet ze weten dat ze soms maar één keer per maand gemeenschap heeft met haar echtgenoot. Als reden hiervoor haalt Chantal haar drukke agenda aan.

“Ik ga niet klaarliggen terwijl ik in mijn hoofd teksten aan het repeteren ben”, gaat ze van start. Ik vraag me ook af of dat voor een partner opwindend is, als er zo’n passief wezen onder je ligt.”

Gelukkig kan Marco goed leven met het soms lage libido van zijn vrouw, zo staat in Party te lezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten