2023 was een mooi jaar voor Samantha Steenwijk, maar 2024 mag van haar nog mooier worden. Al hoopt ze vooral het jaar te kunnen evenaren.

“Als het kan blijven zoals het is, ben ik blij. Ik ben snel tevreden, echt waar. Zolang ik mijn werk kan blijven doen en zie dat mensen blij worden als je aankomt bij een optreden: dat is het allerleukste”, zegt Samantha in Weekend.

2024 kan ook het jaar zijn waarin Samantha iets kan afstrepen van haar bucketlist. Al staat daar niet erg veel op.

“Daisy en ik zijn dit jaar naar Jamaica geweest en voor 2024 hebben we niet echt weer een grote reis gepland. Ik wil wel nog eens graag naar een Braziliaans carnaval. Dat is van jongs af aan een grote wens. En de droom die Daisy en ik samen nog hebben, is natuurlijk het krijgen van kinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten