Er is de laatste jaren veel te doen geweest over de Gouden Televizierring en de genodigden voor die avond. Zo mocht Henny Huisman een prijs uitreiken maar was hij niet uitgenodigd als gast. Ook Gerard Cox stond niet op de gastenlijst.

“Ik krijg al jaren geen uitnodiging meer, maar zo gaat dat hé. Terwijl we in 1999 de Ring hebben gewonnen met ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. Maar daar moet je nooit over gaan klagen, dat is nu eenmaal zo. Op een gegeven moment houdt dat op. Dat vind ik niet erg nee, dan komen er weer nieuwe mensen en zo hoort dat ook”, zegt hij in Weekend.

Cox is natuurlijk wel eens uitgenodigd op een feestje en dat was best leuk. Maar doorheen de jaren is ook dat al sterk verminderd.

“Dan denk ik: gaan jullie maar lekker feesten, als ik er maar niet bij hoef te zijn. Het feestje zal vast niet minder zijn geworden, maar ik heb zelf gewoon minder behoefte om ernaartoe te gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten