Het nieuwe jaar is gestart en er zijn heel wat goede voornemens gemaakt. Maar heel wat mensen hebben ook dromen en ambities voor dit nieuwe jaar, net zoals zanger Vinzzent.

“Ik hoop vooral dat het allemaal goed blijft gaan met mijn kind, Vince. Hij heeft net zijn zwemdiploma gehaald en ik ben supertrots op hem. En ook in de liefde gaat het hartstikke goed en ik hoop dat dat zo blijft”, klinkt het in Party.

Maar behalve privégeluk, hoopt de zanger natuurlijk dat het ook goed blijft gaan met zijn carrière. Hij heeft zopas een nieuw liedje uit ‘Hey Parmentier’. Hij schreef het nummer samen met Jeffrey Parmentier en Dylan Meischke.

“Ik hoop dat het nummer nog even doorstijgt in de hitparades en dat ik alle andere muziek die ik nog heb liggen aan de mensen kan laten horen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten