Over Rob Kemps is de laatste tijd veel geschreven. Mensen vinden hem niet langer sympathiek en zeker niet meer sinds hij zijn gezin heeft ingewisseld voor een nieuwe liefde. Ook zijn carrière bij SBS6 gaat niet meer zoals vroeger.

“Destijds was het echt een gouden greep om die man binnen te halen, maar het is allemaal niet gelukt. Dat programma, ‘The Wheel’, heeft klauwen met geld gekost. Hij zal misschien nog wel een programma krijgen, maar wederom een groot contract zal wel voorbij zijn”, zegt Albert Verlinde in Weekend.

Over het imago van Rob weet Verlinde niet goed wat zeggen. Hij vindt het vooral lastig en ziet vooral dat Rob iemand is die zijn geluk graag van de daken schreeuwt.

“Dan denk ik: tja… ik wil niet voor de ander praten of hij dat wel of niet zou moeten doen. Maar zijn imago is zeker wel aangetast. Het is niet meer de onbezonnen van-links-naar-rechts-meneer, dat is wel over.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten