Julia Boschman ziet een ware kinderdroom in vervulling gaan, ze mag namelijk schitteren in de remake van de legendarische musical “De 3 Biggetjes”.

“Ik voelde heel veel druk en dat komt omdat ik de dvd van ‘De 3 Biggetjes – De Musical’ echt grijs gekeken heb en de cd echt grijs gedraaid”, gaat ze van start in Party. “Ik weet nog toen ik het liedje ‘Amor’ aan het inzingen was, ik echt even een momentje had dat ik dacht: oh my God! Ik werd er een beetje emotioneel van, maar tegelijkertijd wilde ik het heel goed doen.”

Julia beseft dat er nu kinderen gaan kijken die, net zoals Julia vroeger, met grote ogen het spektakel voor het eerst meemaken. “Dus ik wil dat het klopt!”, geeft ze vastbesloten aan.

Gelukkig heeft het sympathieke K3-tje naast de zenuwen toch ontzettend kunnen genieten tijdens de opnames van het album.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten