George Baker mag dan wel de tachtig naderen, toch draagt de zanger nog steeds zorg voor zijn lichaam. Zo zou hij dagelijks 6 à 7 km wandelen, volgens Party.

George doet ook zijn best om gezond te eten. “Mijn vrouw is Indisch, dus we eten ook veel Indisch, dat is sowieso gezond”, gaat hij van start. “Verder eet ik veel groenten en fruit. Ik ben geen vegetariër, ik eet wel vlees maar niet te veel.”

Eén keer per maand worden alle regels overboord gegooid en geniet George uitgebreid van junkfood zoals shoarma of kebab.

Ook alcohol zweert de zanger af, zo zou hij alleen maar op verjaardagen uit beleefdheid een glaasje drinken.

“En ik rook ook nog steeds af en toe sigaren”, voegt George nog toe. “Maar een sigaar inhaleer je niet, hè”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten