Giel Beelen beleeft de mooiste tijd van zijn leven zo valt in Story te lezen. De kinderwens van de radiopresentator lijkt eindelijk in vervulling te gaan en daar blijft het zelfs niet bij!

Giel en zijn partner, de achttien jaar jongere Floor Joustra, hebben in juni bekend gemaakt dat er een kindje onderweg was. Het koppel reist sinds begin dit jaar de wereld rond maar heeft voor de 20 wekenecho toch even terug voet op Nederlandse bodem gezet.

“Floor voelt zich gelukkig goed en we hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap en van ons breekjaar”, geeft Giel aan.

Daar houdt het goede nieuws echter nog niet op. Vorige week stapte het koppel zelfs in het huwelijksbootje. Verdere details zijn er momenteel nog niet gekend, maar de redactie wenst het kersverse echtpaar een mooie tijd toe!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten