Ondanks zijn ruige tattoos en rock en roll uiterlijk is Douwe Bob veel rustiger dan men zou vermoeden, zo verklapt hij in Party.

Hoewel Douwe vroeger wel eens de bloemetjes durfde buitenzetten, is hij veel rustiger geworden sinds de komst van zijn kinderen. “Ik leef niet meer voor mezelf op de manier zoals ik dat vroeger deed” Gaat de zanger van start. “Heel vroeger dacht ik nog weleens: als het allemaal niet meer meezit, kan ik nog altijd van een gebouw springen. Maar als je kinderen hebt, dan denk je toch anders.”

Douwe is zich ook bewuster geworden van de eindigheid der dingen. “Ik wil er voor het eerst in mijn leven ook écht niet meer tussenuit. Niet dat ik altijd dood wilde, maar ik had wel een bepaalde onverschilligheid ten opzichte van het leven.”

Gelukkig heeft de zanger nu een doel in zijn leven gevonden. “Ik moet blijven, want ik ben vader van drie kinderen”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten