Glennis Grace is vastberaden om het gewelddadig voorval vorig jaar in een Jumbo-supermarkt helemaal achter zich te laten. Ondanks een werkstraf van 200 uur en bijgevolg een hoop geannuleerde optredens, is de zangeres toch vastberaden om haar comeback te maken.

Dit blijkt echter niet eenvoudig te worden. Glennis staat namelijk vooral bekend als Whitney Houston-imitator en heeft niet echt eigen hits waar ze op kan terugvallen. Op zich geen probleem, ware het niet dat tijdens haar afwezigheid een nieuw talent de kop heeft opgestoken. De Zuid-Afrikaanse Belinda Davids werd dankzij een geslaagde passage bij Britain’s Got Talent naar voor geschoven als de nieuwe Glennis Grace én Whitney Houston-imitator.

Dit heeft als gevolg dat een comeback voor de zangeres niet eenvoudig wordt.

“We krabbelen langzaam weer op. Ik weet dat er wel weer wat goeds gaat gebeuren. Dat vertrouwen heb ik wel”, besluit Glennis vastberaden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten