Dré Hazes is aan zijn nieuwe schooljaar begonnen in groep vier. Een spannende dag voor het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg zo valt in Story te lezen, want voor het eerst ging hij naar zijn nieuwe school.

Dré zou zich niet goed gevoeld hebben op zijn vorige school, het zoontje van André en Monique zou constant last gehad hebben van kwaaltjes en zenuwtrekjes. Opvallend, tijdens de zomervakantie verdwenen deze kwaaltjes als sneeuw voor de zon. Dat was het teken voor de ouders om een nieuwe school te zoeken voor hun zoon.

Op de eerste schooldag gaf mama Monique een zenuwachtigere indruk dan Dré, die duidelijk niet kon wachten om aan het nieuwe schooljaar te beginnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten