Acteur Ferry Doedens kocht een jaar geleden een appartement in Amsterdam met de bedoeling er rond deze tijd in te trekken en dus werd de huur van zijn huisje opgezegd. Maar wat blijkt nu? Het appartement is nog niet klaar en daardoor is Doedens nu dakloos. Story las op zijn socials dat Doedens nu bij vrienden inwoont, maar dat hij daar niet echt tot rust komt en dus zoekt hij iets anders. Hij hoopte stiekem zelfs op een aanbieding van één of ander hotel dat graag een gezellig gast voor vriend maanden over de vloer zou willen krijgen.  Eind oktober zou Doedens naar zijn appartement kunnen verhuizen, als er niet nog meer vertraging opduikt. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten