Opvallend bericht in de nieuwe Party. Daarin lezen we dat Frans Bauer Mark Rutte moet opvolgen als premier. Wie deze uitspraak deed? Marco de Hollander!

“Frans is een knuffelbeer en kan heel Nederland weer één maken”, stelt Marco de Hollander in Party. En daar heeft hij misschien wel gelijk in.

“Frans is lief naar de mensen toe en mensen vinden Frans lief. Of hij nou op het podium staat bij ‘Pinkpop’ of het ‘Mega Piraten Festijn’, iedereen vind hem leuk. Net als André van Duin, die ik ook had kunnen noemen als de nieuwe minister-president”, reageert Marco verder in Party.

Of Frans het ziet zitten om Mark Rutte op te volgen? Wij vrezen er een beetje voor, Frans wil wellicht liefst van al volks amusement brengen en daar is in de politiek geen sprake van.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten