Het was de vorige keer niet mogelijk

Thomas Berge en zijn vriendin Elianne hebben enkele zware maanden achter de rug. Ze donderden van hun roze wolk na de geboorte van hun zoon Saint door de zorgen om Elianne. Zij kreeg tot tweemaal toe een abces in haar borst en was zo voor een lange tijd niet volledig in staat om voor hun pasgeboren zoon te zorgen.

Maar nu gaat alles goed en kunnen Elianne en Thomas weer genieten van het prille babygeluk. Ze weet ook meer dan ooit dat Thomas wel degelijk haar ware liefde is met wie ze oud wil worden.

“Thomas weet dat ik graag wil trouwen. Maar ik wil door hem gevraagd worden. En ik heb geen idee of hij al iets aan het bekokstoven is”, lacht ze in Story.

Tot nu toe heeft ze Thomas nog niet kunnen betrappen op een momentje waarop hij aan het liegen zou kunnen zijn over een mogelijke verloving. Maar ze vindt het allemaal wel erg spannend.

Hun liefde bezegelen ze in elk geval met een tweede zwangerschap want lLianne is terug zwanger. “Ik vind het heerlijk om moeder te zijn. Hoewel ik het soms ook moeilijk en lastig vind. Al hoop ik wel dat ik dit keer wel borstvoeding kan geven. Die hechting met mijn kind heb ik nu moeten missen. Het lijkt me fantastisch om dat toch een keer mee te  maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten