Hoewel Dries Roelvink zijn zonen altijd goed wil begeleiden, lukt het hem niet altijd om hen op het juiste pad te houden. Dave Roelvink was lange tijd van zijn verslaving verlost, maar helaas herviel hij in het najaar van 2023.

In Party vertelde Dries toen het volgende: “Dave belde me op en ik ben naar hem toegereden. Hij had grote ogen, was angstig en een beetje paranoia. Zijn hartslag was hoog en hij was oververhit. Het was flink mis dus. Hij kan gewoon heel slecht tegen die rommel.”

Dave vertrok naar een afkickkliniek en herstelde daar weer volledig. Wat niet meer te herstellen was, was zijn relatie met zijn vriendin Jazzlyn.

Roelvink vindt het een erg triestige situatie, maar laat het hoofd niet hangen. Hij probeert nu volop een goede vader te zijn voor zoontje Dean.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten