Gravin Eloise komt uit een prachtig gezin. Ze is de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn  en krijgt vaak te horen dat ze heel erg op haar moeder lijkt.

“Ik lijk vooral op haar als het gaat om doorzettingsvermogen en passie hebben voor de dingen die we doen. Mijn broertje, zusje en ik verschillen heel erg van karakter. Vroeger konden we ruziemaken alsof ons leven ervan afhing. Een keer gooide mijn broertje een lepel naar me, die op mijn voorhoofd terechtkwam. Ik had een witte outfit aan en bloedde enorm, ook al was het maar een sneetje”, lacht Eloise in Linda Meiden. 

Eloise is ook iemand die heel erg bezig is met duurzaamheid. Haar brein is er continu mee bezig.

“Als er eten over is, denk ik meteen: kut: food waste. Er is altijd een split second waarin ik mezelf afvraag of iets milieuvriendelijker kan. Ik ga bewust om met water, energie, plastic en kleding.”

En ook wanneer het gaat om reizen en vliegen, dan probeert Eloise er toch op te letten. “Begin dit jaar had ik enorme vliegschaamte, ik werd er kriegelig van hoeveel ik vloog. Maar het stomme is dat ik het ook leuk vind om de wereld te zien. Dat probeer ik te compenseren in het dagelijkse leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten