De carrière van Maxim Froger zit in stijgende lijn, zo blijkt uit een artikel in Weekend. Onlangs was hij niet alleen te zien op tv maar ook in de bioscoopfilm De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond. “Ik mag heel leuke dingen doen, dat vind ik te gek”, geeft hij aan.

Toch geeft Maxim aan dat hij lang getwijfeld heeft of hij wel in de showbizz wou stappen. “Ik ben met mijn pa en ma opgegroeid terwijl zij bekend waren”, gaat hij van start. “Papa en mama waren altijd weg. Mama maakte sinds mijn elfde tv-programma’s en papa was natuurlijk veel aan het optreden, wij gingen dan vaak mee om te kijken en stonden dus altijd in de belangstelling.”

Hoewel Maxim dus al op jonge leeftijd leerde omgaan met de schijnwerpers, zorgde dit er tegelijkertijd voor dat hij oorspronkelijk meer op de achtergrond wou blijven.

Tijdens een gesprek met zijn vader vroeg René “Wat vind je nou het allerleukste om te doen?” Waarop Maxim besefte dat dit zingen was, een activiteit die je natuurlijk moeilijk vanuit de achtergrond kan doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten