Kees Stevens en John de Bever hebben verhuisplannen, zo valt in Party te lezen.

Het was Kees die met het idee kwam om het appartement te koop te zetten zo blijkt. “Ik schrik daar niet meer van”, geeft John aan. “Ik weet dat Kees af en toe een beetje op Funda zit te kijken.”

Voor John maakt het niet echt uit naar waar het koppel trekt. “Ik zou nog in een caravan kunnen wonen, ik kan overal aarden”, geeft hij aan.

Kees zou graag een eigen kantoortje willen omdat hij altijd van thuis uit werkt. De woning waar ze nu verblijven beschikt niet over een aparte kamer waar Kees af en toe een meeting kan laten doorgaan. “Wij hadden nu maar één slaapkamer, want van de andere slaapkamer hadden we een kledingkamer gemaakt.”

John kijkt in ieder geval niet op tegen de verhuis. “Het houdt ons ook een beetje scherp toch?”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten