In augustus wordt het nieuwe seizoen van het SBS6-programma “Beter Laat Dan Nooit” uitgezonden, Party ging langs bij Henny Huisman om te vragen of er wel eens akkefietjes waren tijdens de reis.

“Op zoek naar strijd of ruzie ben ik nooit”, gaat Henny van start. “Je kunt bij mij heel ver gaan, ik blijf vrijwel in alle situaties kalm en fatsoenlijk.”

Het tv-gezicht zou zichzelf als “best gezellig in de omgang” omschrijven, toch waren er hier en daar ergernissen verklapt hij.

“Het viel mij op dat Edwin Rutten erg nadrukkelijk aanwezig was. Hij verwelkomde ons luidkeels en zong op het vliegveld erg hard.”

Henny geeft aan dat hij liever eerst de kat wat uit de boom kijkt maar dat hij het begrijpt dat Edwin zijn momentjes heeft genomen.

“Die man vindt dat prachtig”, besluit Henny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten