Caroline van Eeden heeft sinds haar boek “Nagejaagd” besloten om niet langer een blad voor de mond te nemen als het aankomt op de familie Meiland. De ex-beste vriendin van Martien blijft erbij dat ze werd weggepest uit het chateau.

“Op het eten koken had Erica altijd commentaar”, gaat Caroline van start in Party. “Terwijl ze zelf nog niet eens een aardappel kan koken.” Ook zou er regelmatig commentaar op haar uiterlijk gegeven zijn, iets wat Caroline als erg vernederend heeft ervaren. “Losse opmerkingen als ‘Wat heb je nou weer aan?’, het stapelden zich op. Ik heb zoveel vernederingen moeten meemaken. Op een gegeven moment was het duidelijk dat ze me weg wilden hebben.”

De twee aanstekers zouden volgens Caroline voornamelijk Erica en Maxime geweest zijn. “Ze waren jaloers dat ik te goed met Martien kon opschieten. Bovendien kreeg ik leuke berichten van mensen die de serie keken. Ik kwam in de ogen van sommige kijkers op de buis leuker over dan Erica. En in het gastenboek stonden allemaal spontane bedankjes aan mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten