Toen Daniëlle van’t Schip kwam te overlijden was dat niet alleen een grote klap voor zangeres Willeke Alberti, haar moeder, maar ook voor Daniëlles man John van’t Schip.

Vlak voor haar overlijden moedigde Daniëlle haar man nog aan om de klus als tijdelijke trainer bij Ajax aan te nemen. Deze klus ging van start kort na het overlijden van Daniëlle, maar dat mocht John niet tegenhouden.

“Ze keek al verder dan haar dood, vond dat ik verder moest en vroeg me of het beter was thuis te zitten om me vol op mijn passie te storten. Dat laatste zou me helpen in mijn rouwproces”, zegt John in Party.

Maar ondanks dat John iets heeft om zich op te concentreren, is hij zijn vrouw nog lang niet vergeten. Hij is dan ook heel openhartig over zijn verdriet.

“Ik denk elke seconde van de dag aan haar. Ze zit in mijn lichaam, in mijn systeem. Ik mis iets wat er veertig jaar is geweest: maatjes zijn en samen dingen doen. Het is gewoon heel ongezellig. Als ik thuiskom is het leeg. En als er wel mensen zijn, dan voelt het leeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten