Corry Konings vertelt in Party openhartig over hoe ze op haar zestiende per ongeluk zwanger raakte.

Door de scheiding van haar ouders, woonde Corry in bij haar oom en tante die als pleegouder aangesteld werden. Een relatie waar Corrie tot op de dag van vandaag positief op terugkijkt.

Door dom ongeluk geraakte Corry echter zwanger toen ze zestien was, waarna het besluit werd genomen om abortus te ondergaan.

“Ik had het kindje wel willen houden. Maar ik was nog minderjarig. Ze wilden het stil houden voor m’n vader. Want hoe gaat die dan reageren?”

“Vroeger ging dat altijd zo, dat er veel in de doofpot werd gestopt”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten