De heisa rond Marco Borsato blijft maar voortduren. Hoewel het Openbaar Ministerie besloten heeft de zanger niet te vervolgen omwille van de beschuldigingen bij The Voice Kids, loopt er nog wel steeds een andere zaak waar Marco een vijftienjarig meisje zou betast hebben.

In Party staat te lezen hoe de zanger ondertussen alles is kwijtgeraakt. Zijn huwelijk is stukgelopen en ook op artistiek vlak geraakt hij nergens nog aan de bak.

Zoon Luca, die bij de zanger inwoont, heeft dan ook maar één wens. “Dat je naar de Jumbo kan zonder dat mensen per definitie op een hele minachtende manier naar je staren”. Hij hoopt dan ook dat deze dag snel aanbreekt en dat zijn vader zich van de beschuldigingen niets meer hoeft aan te trekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten