In Party staat een anekdote te lezen toen Linda de Mol haar linkerenkel gebroken had.

Linda lag namelijk kermend van de pijn op de grond te wachten op de ambulance. Het was dan ook een godsgeschenk toen ze de ambulanciers eindelijk met de brancard zag verschijnen.

Wanneer iemand van het zorgpersoneel vroeg of Linda iets van pijnstilling wou, was het tv-gezicht ervan overtuigd dat ze eindelijk uit haar leiden verlost zou worden.

Tot de persoon in kwestie naar het gewicht van Linda vroeg om de juiste dosering te kunnen bepalen. Daarop zou de Mol prompt geantwoord hebben: “Ach, die pijn valt eigenlijk wel mee hoor. Doe maar een paracetamolletje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten