Biografe Marcia Nieuwenhuis heeft onlangs een boek geschreven over BBB-voorvrouw Caroline van der Plas. De schrijfster geeft aan dat de vader van Caroline, voormalig sportjournalist Wil van der Plas wel eens van een drankje en een gokje hield, zo staat in Story te lezen.

Zo zou Wil op alles gokken waar je maar op kon gokken: De Lotto, de Toto, de paardenraces, Lucky Day, Euromillions, overal deed hij aan mee. “Stonden er in het café gokkasten, dan was hij daar”, staat te lezen in “Met de trekker naar de macht.”

Toch was Wil nooit gokverslaafd, hij zou namelijk steeds voor kleine bedragen van een euro of dergelijke gespeeld hebben.

“Ik dacht altijd: laat die man het gewoon doen. Hij haalde er veel plezier uit”, zo besluit Caroline.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten